HATAR ATT VARA SJUK

 -

beskriver precis hur jag känner just nu







inser nu att du aldrig var, är eller kommer vara värd mig


vi har ingen framtid.


BUT WHIT YOU IT'S NOT LIKE THAT AT ALL

idag har det både varit tårar och härliga skratt. för varje skoldag som går så bryr jag mig mindre om dig.. du är inte som mig. hur mycket jag än försökt anpassa mig för att bli den du vill ha så är inte det jag, inte alls.

an

---



If you ignore me, I will ignore you. If you dont star the conversation, we dont talk. If you dont put in the effort, why should I?

IF HE'S NOT DOING ANYTHING TO KEEP YOU, THEN WHY ARE YOU FIGHTING SO HARD TO STAY?

Idag har farmor och farfar åkt hem och jag har bara tagit det lugnt. Följde med mamma till stan en sväng och fick med mig 3 böcker hem som jag tänkte läsa.. har redan läst ut innan jag dör och gud så jag grät.. Är en riktig boklus om jag lägger manken till och kan sitta och läsa i timmar.. hehe
boken kan varmt rekomenderas! boken handlar om en 16 tjej med leukemi och vad hon gör månaderna innan hon dör.

när jag väl tänker efter är jag så jävla rädd för döden, jag vill inte dö, jag har inte levt mitt liv. Jag önskar att jag skulle leva varje dag som den sista i mitt liv men det gör jag inte överhuvudtaget men det ska det bli ändring på nu. måste lära mig att uppskatta saker och ting mer.

peace out

anna


be who you want to be, not what others want to see




Tears don't mean you're losing



Okej, fredag.. var med agnes på stan och dagen var helt fuckad underbar! hon gjorde min födelsedag helt toppen! tack för det♥
på kvällen ringer spillevinkarna från gnesta, svin packade och så jävla härliga är dom! pratades i flera timmar men en och en annan och dig.. underbart.

idag har jag firats av släkten och agnes tillbringade dagen hos mig vilket gjorde allt så mycket bättre, utan tvekan. tokstollan min har gjort de här dagarna de bästa på länge. love!

/anna

i love you like a love song

Hemma nu efter lång väntetid nere på apotek och vårdcentralen, verkligen sjukt sega människor som jobbar där! Som jag trodde hade jag urinvägsinfektion vilket gör att jag måste äta tre äcklig tabletter per dag i fem dar. Om det inte hjälper är det viktigt att komma tillbaka då det finns risk att jag har njurbäckeninflammation. Så hoppas för mitt liv att dom här tabletterna hjälper.
Nu ska jag möta upp Anna för att fira hennes dag pussen


Vårdcentralen

Godmorgon!
Blev ingen sovmorgon för mig eftersom jag har läkartid idag. Ska kolla miitt kisseri, vilket ska bli enormt skönt då det strular satan! Hoppas bara jag inte blir skickad till gyn!!! Nej nu måste jag springa pusss

Grattis min fina vän

















Tillsammans klarar vi allt

I don't need a rebound to forget about you, it took me five minutes after I found out you fucked her to.

Hemma nu efter mysigaste kvällen med tjejerna. Har bara känt dom i 2 månader med känns som så mycket mer, vi har verkligen fått bra kontakt på kort tid, ett stort klick! Är så sjukt glad att jag har dom, världens finaste tjejer ju.
Nu ska jag sova för imorgon (idag) fyller min fina Anna år pusss

Sometimes even though you're having a good time, you can't help to stop and think about how much you miss the old times

Nu är jag påväg mot Gullmars för att möta upp tjejerna för en myskväll med middag och filmer. Ska bli skönt att träffa dom igen, saknar dom som attan nu under lovet.

Love Agnes


jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


bästa


Träffade några av dom här tösarna igår och såg på i spit on your grave! Hur mysigt som helst och hade absolut den bästa platsen, liggandes på dennis ;)
Filmen var helt klockren, älskade den!
Kvällen blev super lyckad och fick mysigt sällskap hem av jonatan! Idag blir det att åka upp till stockholm med therese och micaela, ska ses på bio och ätas gott!
/anna



when a stranger calls



Hej